Friday, 9 December 2011

Saya Rela Undur Diri Untuk Lihat Dia Bahagia





: kalau kita diKECEWAkan apa yang kita buat ? ::
(-_-) - Mestilah MENANGIS dan TERKILAN

:: sebab......?? ::
(-_-) - Tak SANGKA orang sanggup buat kita macam tu

:: dan lepas tu kita BUAT APA ? ::
(-_-) - Tak nak PERCAYA pada dia lagi !

:: macam tu ke ? ::
(-_-) - Mestilah

:: TIDAK RASA ke KECEWA itu satu HADIAH dari ALLAH SWT ??? ::

(-_-) - Sebab ?

♥ Dari kerana sebab KECEWA ALLAH SWT mengajar kita LEBIH bersikap BERHATI -HATI DAN JANGAN terlalu mengharap pada MakhlukNya , INDAHKAN ?

♥ JADI jangan sedih sangat , INGAT kita ada ALLAH SWT yang SENTIASA bahagiakan kita

Insya-Allah... 





Tuesday, 6 December 2011

Wajah- Wajah Ku ;)

Assalamualaikum, Salam Sejahtera n Salam 1 Malaysia pada semua ;)

Betemu kembali ;) kali ini saje nk wat intery pasal aku hahahha...
kali ni saje suka2 pasal wajah-wajah ku yg tak ensome ni hehehe.. aku seorang yg pemalu.. dulu tgk camera pon maulu.. tapi skrg ni hahahaha tak malu dah nampak je camera mula la hehehehe
apa dia ..... SENYUMMMMM. tak perlu kata apa-apa Semnyummmmmm ;) 

Ni wajah ku sewaktu umur 2 tahun ..... Comel tak hahahah 



yg ni umur 4 tahun sewaktu di Sabah .....


 ni sewaktu zaman sekolah menengah kelakar la waktu ni ;) kurus je kan..

Adoiiii sewaktu ni wajah ku sangat2 teruk..  macam2 ubat sapa jumpa Pakar Kulit la

kurusss kan ;)

dah mula berubah jerawat mula hilang ;) pakai apa opsssss rahsia hehehe

Aku seorang Sukarelawan Mercy malaysia ;)

mula senyum sikit2 ;) 


 tak perlu kata apa2 semyum ;) 



aku yg suka becuti2 ;) 


mula begaya ;) hahaha tak pandai sangat pon lagi.. 


 ;) sama je kan senyum adoii nk ubah la senyum lak pas ni ehehehhe

hehehhehe ;) 

Ini la entry kali ini hehehehe wajah2 ku tak perlu kata apa2 hanya senyum
org luar nampak aku hanya senyum happy,.... taip hati aku ada masa semyum ada masa tak 
aku kena kawal emosi .. ye la tak kan nak kuar dgn kawan2 dalam keadaan muka yg masam kan
mesti la kena senyum happy tapi bila aku bersendiri aku mula berfikir macam2 
aku tak tahu apa yg sedang aku fikir kan... 
aku hanya mampu berdoa je.. Aku tetap Aku ........

Ok la kita akan berjumpa lagi pada Entry yg lain pulak ye ;) 


Aku Akan kembali.........

Assalamualaikum, Salam Sejahtera n Salam 1 Malaysia pada semua ;)

Fuhhhhhh lama giler aku tak Update Blog aku ni dah besarang kalau ada labah2 hehhe


tiba2 aku teringat nak update blog ni yg setelah sekian lama aku tinggal last bulan 7 ni dah nk habis tahun  5 bulan tak terjaga.. kecian blog ini.. 

Terlalu byk yg hendak di cerita dah terlalu banyak entry di simpan bila nk post pon tak tau la.. 

Setelah 5 bulan aku berada di Kolej ni macam2 dugaan yang aku hadapi.. ingat kan senang tapi bila dah masuk sini adoiiiii aku mula stressss sebab aku ni bukan la tangan yg seni.. aku cuba kuat kan semangat aku di kolej ini..  entah la aku skrg ni redha je apa yg akan terjadi ada rezeki ada la.. kalau tak ada ;( tak pe la aku akan buat yg terbaik..



Ok la aku stop di sini dulu la nanti aku update lagi ye ;) 

Jumpa lagi nanti ;) .........

All Your Love ........