Sunday, 26 June 2011

Majlis Perpisahan n Birthday

Kek Happy Birthday




Assalamualaikum n Salam Sejahtera <3

Pada 24/6/2011 bertempat dia Teratak Diva Shy @ Selayang Baru,

Inilah majlis makan malam yg paling happy dalam perkenalan dgn BFF sekalian walaupun ada seorang yg tak dapat hadir atas sebab2 tertentu. Bila lagi la saat ini akan kembali lagi, aku harap suatu hari akan ada lagi pengumpulan BFF ini.. Lepas ini AKU dah pergi wat sementara dari korang semua utk meneruskan pelajaran aku walupun dalam malaysia AKU akan tetap ingat kalian sampai akhir HAYAT aku nanti, aku sayang korang semua korang la adik beradik aku di waktu aku berjauhhan dari keluarga aku.

Dalam hidup aku ini la kali kedua aku dapat KEK hari lahir dari korang semua. aku sangat2 terharu ;( hukhukhuk ... aku cuba menahan n kawal emosi aku depan korang aku tak nak sedih sebab ini la SATU kenangan akan aku bawa sampai bila2 selagi aku bernyawa.

Aku tahu aku ada wat salah dgn korang aku, korang terlalu baik korang terlalu ambik berat pasal aku, aku minta maaf ada satu ketika aku buat KORANG MENANGIS korang sanggup datang cari RUMAH aku sampai sesat dimalam hari dan aku tak KUAR jumpa korang aku KEJAM kan, aku minta maaf dgn korang diwaktu korang meraikan birthday BFF lain aku buat hal, aku minta maaf ;( mungin ada lagi yg aku wat korang tak suka terhadapa aku..Aku minta maaf, Aku yang selalu mengecewakan kamu semua BFF.

UTK BFF sekalian puisi di bawah ini utk kalian Ikhlas dari FZI Puisi ini Nukilan dari seorang penulis blog PAPA Q , PAPA Q fzi minta izin ye ;)


Kawan
Aku sayang kamu semua
Aku rindukan kamu
Aku cintakan kamu
Kawan
Kamu terlalu baik kepadaku
Kamu terima aku seadanya
Kamu buatku bahagia
Kawan
Ingatkah waktu itu?
Ketika kamu membuatku tertawa
Saat kamu buatku tersenyum
Ketika kamu buatku keletihan
Saat kamu buatku sedih
Ketika kamu buat aku menangis
Saat kamun buatku terdiam
Tahukah kawan?
Itulah waktu terindah dalam hidupku
Kawan
Aku yang selalu mengecewakan kamu
Aku yang selalu sakiti kamu
Aku yang selalu menyusahkan kamu
Aku yang selalu tidak mengerti pada kamu
Aku yang selalu membuat acuh tak acuh pada kamu
Aku minta maaf
Kawan
Maafkan aku kerana tidak mampu membalas
Namun izinkanlah aku
Untuk ingat kamu sepanjang usiaku
Untuk simpan kamu dalam hidupku
Aku sayang kamu Kawan..

Pada Majlis tersebut Diva shy telah masak makanan yg sedap dah lazat sampai menjilat tangan bukan kaki ye hehehhe.. apa2 pon shy fizz terharu sangat2.. n KEK yg cantik tu terkejut OK kek ada pic muka yg dok kat SOFA tu hahaha, apa2 pon KORANG SEMUA fizz akan ingat sampai bila2 k.... 

I LOVE U  BFF sekalian 

Ok la di bawah ni aku sertakan beberapa pic Makanan yg lazat!!! pada majlis tersebut ;)

Set Meja Yg Meletopppp OK!!! 

Lauk Pauk yg sangat Menyelerakan SEDAP!!!!
Ayam Goreng Berempah 

Ikan Keli Masak Sambal
Ayam Masak Lemak
Sayur Campur
BFF yg Hadir pada Makan Malam tersebut <3

Abg Yan, Adie, Aku, Q, belakang yg bediri tuan rumah DIVA SHY 
Mak Sireh n Kak DJ 
Aiman n Heng
Abg Nafi n Mond
Birthday Girl n Boy heheh pada Bulan 6
Mond sedang ditemuramah oleh Pengacara Ketuk -Ketuk 
Aku n Kek yg sangat2 Cantik tq pada semua <3


Sekian utk kali ini kita jumpa lagi pada entry lain.. 

3 comments:

  1. salam....
    1st of all.. tahniah atas kelahiran ur new blog...
    apa pun Papa Q, ingin mengucapkan jutaan terimakasih kerana sudi sharing all nukilan papa kat blog fiz. ni.. dan papa doakan agar segala yang fiz lakukan diberkati dan akan berjaya....

    ReplyDelete
  2. Papa Q tq tq tq kerana baca blog n saya minta izin papa lagi kalau nk guna nukilan papa tu ye saya sentiasa mengikuti blog papa.. blog saya ni tak seberapa pon dan masih dalam pembelajaran

    ReplyDelete
  3. Tgk ulang2 lauk2 tu mmg terliur manjang
    Xleh tahan ni....*leleh*

    *muah muah*

    ReplyDelete